Ken je dat? Je schaamt je vreselijk in een bepaalde situatie, maar hoe ga je daar nou mindful mee om? Bekijk mijn vlog en zie wat ik ervoer en hoe ik daar mee om ging. Laat me weten hoe jij dit ziet en wat je wil weten door te reageren op de vlog!

 1. Anoniem

  Hoi Karien
  Mooie vlog. Dat een vervelende situatie in mee te maken maar heel leerzaam voor mij hoe je er mee omgaat.
  Kun je ook eens een blog maken hoe je met angstgedachtes en de bijbehorende stress omgaat?

  1. Karien Cloostermans

   Beste Anoniem,

   Een vlog maken over angstgedachten en de bijbehorende stress vind ik een goed idee. Ik zou het fijn vinden om van jou en alle anderen die dit lezen input te krijgen over hun ervaringen rondom angstmomenten en paniekaanvallen. Dan kan ik jullie ervaringen gebruiken om ze te vertalen naar een vlog.
   Het is fijn als je een concrete ervaring in dit moment zo gedetailleerd mogelijk beschrijft vanuit je eigen beleving. Je zou de situatie waarin je angst ervaart kort kunnen beschrijven. Het helpt me als je jouw (oordelende) gedachten beschrijft, de emotie(s) benoemt en probeert te beschrijven wat je lichamelijke gewaarwordingen zijn. Misschien kun je zelfs ontdekken waar een emotie te voelen is.
   Je kunt deze ervaringen mailen naar info@clooser2.nl
   Als ik een aantal ervaringen verzameld heb ga ik ermee aan de slag.
   Dank voor je input!

 2. Anoniem

  Sorry, wat een typ fouten, maar je begrijpt wat ik bedoel. Fijn om je vlogs te zien. Allemaal geleerd in de basiscursus mindfullness, maar heel goed om nog eens terug te zien. Haalt de informatie weer even naar boven. En maakt me weer alerter. Wat brengt mindfullness me toch veel goeds.

Uw e-mailadres is niet openbaar. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*