Gebeurtenissenkalender

Gebeurtenissenkalender

Het invullen van een online gebeurtenissenkalender helpt je bij het kiezen in het kleine moment; ga ik mee in een emotie of voel ik deze alleen in mijn lijf? Ga ik mee in een oordeel of observeer ik deze?

“Leren vertrouwen ervaren in elke situatie”

Zo leer je om te gaan met omstandigheden en emoties in alle momenten.  Je ervaart dat een lastige situatie, hoe groot of klein dan ook, bestaat uit wat je in dít moment ervaart. Met dit bewustzijn ervaar je vertrouwen in elke situatie. Door het invullen van de online gebeurtenissenkalenders oefen je met het antwoorden op situaties, in plaats van te reageren vanuit automatische patronen.

Er zijn twee gebeurtenissenkalenders:

  • Een prettige gebeurtenissenkalender
  • Een onprettige gebeurtenissenkalender

Het invullen van een gebeurtenissenkalender kost weinig tijd; een week lang iedere dag tussen de vijf en vijftien minuten de tijd nemen om terug te kijken op een gebeurtenissen die die dag heeft plaatsgevonden. Bij de prettige gebeurtenissenkalender kijk je een week lang elke dag (zeven dagen) terug op een prettige ervaring, bij de onprettige gebeurtenissenkalender kijk je terug op een onprettige ervaring. Na deze zeven dagen ontvang je uitgebreide persoonlijke feedback op elke gebeurtenis. De feedback biedt je handvatten om de vaardigheid te verdiepen en toe te blijven passen in je dagelijkse leven.

Meldt u hier aan voor het invullen van de gebeurtenissenkalender. U ontvangt een link naar de kalender in uw mail binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling. Let op: Heeft u een andere bank, dan kan de transactie tot twee dagen duren.

Kosten:

  • Één gebeurtenissenkalender (één week) inclusief persoonlijke feedback op alle 7 gebeurtenissen
€ 50,- p.p.
  • Twee gebeurtenissenkalenders (één week prettig, één week onprettig) inclusief persoonlijke feedback op alle 14 gebeurtenissen
€ 75,- p.p.

Mocht u kiezen voor het invullen van één gebeurtenissenkalender, dan kunt u of een prettige of een onprettige gebeurtenissenkalender selecteren. Deze keuze kunt u maken in het formulier zelf. Het is niet mogelijk (en daarbij niet wenselijk) om prettige en onprettige gebeurtenissen in één kalender (één week) te behandelen.

Gegevens voor betaling:
NL11ABNA0614284872
Tnv Clooser2
Onder vermelding van:
GK [uw voornaam] [uw achternaam]

Heeft u vragen over uw ingevulde gebeurtenissenkalender? Stuurt u dan een mail naar info@clooser2.nl.

Klik hier, vul het formulier in en ontvang binnen twee dagen na betaling de gebeurtenissenkalender in uw mail!