365 Dagen Mindful: Hoe houdt mindfulness je op koers?

Het besef dat de tijd je door de vingers glipt, je energie lijkt minder te worden. Misschien herken je het dat de waan van de dag dit met je kan doen. Bekijk deze video!

365 Dagen Mindful: Hoe ga ik Mindful op reis?

Heerlijk: op vakantie! Maar… Wat als er iets nét anders loopt dan je verwacht, of wil? Pak het met bewuste aandacht op, zoals ik in deze vlog deed!

365 Dagen Mindful: Van je Leven een Spel maken!

Van je leven een spel maken! Dat kan, als je in elk moment van je leven kunt kiezen voor de wijze waaróp je met elke situatie omgaat. Hoe uitdagend die ook is. Je leert het in de Mindfulness Online Training door de technieken 8 weken te oefenen en te leren hoe je deze technieken spelenderwijs in je dagelijks leven kunt vertalen. Meld je aan op www.clooser2.nl/aanmelden

365 Dagen Mindful: Vier Kerst Bewust!

Dit jaar mindful Kerstdagen vieren? Met een beetje bewuste aandacht ben je al een heel eind op weg. De Kerstdagen bieden je een paar prachtige gelegenheden om volledig bewust te zijn.

365 Dagen Mindful: Pakjesavond op z’n best!

Pakjesavond kan soms ook ongemakkelijke situaties opleveren. Hoe ga je daar dan met aandacht mee om? Bekijk deze verrassende vlog! Meedoen met een training, online of in een groep? Klik hier!

365 Dagen mindful: Social Media

Wil je ook met bewuste aandacht met social media omgaan? Bekijk deze vlog en laat je inspireren!